• +31 (0)33 299 17 11

Passie voor import 
van de lekkerste ingrediënten

Ooit begonnen als klein familiebedrijf, nu bekend als dé Nederlandse expert in import van zuidvruchten, tomaten, noten, kokos en andere tropische kwaliteitsingrediënten.

In onze dynamische markt is geen dag hetzelfde. Dat maakt het extra leuk. Net als het persoonlijke contact met onze klanten natuurlijk. Van ambachtelijke bakker tot groothandel en retailer: wij gaan voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Eenvoudig te bestellen en snel geleverd dankzij korte lijnen en slimme logistiek.

De juiste smaakbeleving

Doordat Stolp International zich dagelijks in alle wereldmarkten beweegt, zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Maar ook ontwikkelingen in de consumentenwereld volgen wij op de voet. Het resultaat: een compleet assortiment met volop keuze voor al onze doelgroepen. Hierdoor kunt u altijd de producten aanbieden met de juiste kwaliteit en smaakbeleving.

Altijd op zoek

Het is voor ons de sport om de hoogste kwaliteit te vinden én deze te combineren met de meest efficiënte importwijze. Daarom kopen wij rechtstreeks bij de producenten in. En we blijven voortdurend op zoek; vanuit Bunschoten, via onze netwerken en agenten over de hele wereld. Zo houden wij ons assortiment uniek en rijk aan variatie. Met Sunpearl als ons eigen kwaliteitsmerk.

Open voor uitdagingen

Uiteraard zijn mooie aanvullingen op ons assortiment altijd welkom. Dus bent u op zoek naar producten die nóg beter aansluiten op uw vraag? Laat het ons weten. Wij staan altijd open voor nieuwe uitdagingen!

Logisch!

Stolp International is onderdeel van Beko Coöperatie. Dit is Nederlands grootste totaalpartner voor de ambachtelijke brood- en banketbakker. Dankzij deze specialisatie kunnen wij u ook baktechnisch advies geven over onze producten. Stolp International weet exact waar topingrediënten aan moeten voldoen. En daar plukt ú de vruchten van.

Neem contact op

Stolp International

Postbus 28 
3750 GA Bunschoten
Voltaweg 26
3752 LP Bunschoten

T +31 (0) 33 299 17 11
F +31 (0) 33 298 42 24
E  sales@stolp-int.com

Kamer van Koophandel nr. 31026895

BTW/VAT nr. NL006923525B01

Skal-registratie
001656 NL-BIO-01